Υπάρχει όντως ζήτημα “κλιματικής αλλαγής”;

Από την online “Le Courrier des Stratèges”

Mια ομάδα 1200 διασήμων επιστημόνων και ακαδημαϊκών, με επικεφαλής τον νικητή του βραβείου Νόμπελ Φυσικής (1973), τον καθηγητή Ivar Giaver (Νορβηγία), υπέγραψε την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα (WCD).
Γράφτηκε και συζητήθηκε από την Climate Intelligence, έναν οργανισμό που δημιουργήθηκε το 2019 από τον καθηγητή γεωφυσικής Guus Berkhout και τον επιστημονικό δημοσιογράφο Marcel Crok.
Το κύριο μήνυμα που αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο είναι:
«Δεν υπάρχει κλιματική έκτακτη ανάγκη».
Αρκετά για να προσελκύσει μια δίκη μαγείας στην υπερδιεγερμένη ατμόσφαιρα πολλών (δυτικών) πολιτικών συζητήσεων.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα με τους υπογράφοντες, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των πραγματικών γεγονότων και των προβλέψεων.
Η κατανόηση της κλιματικής αλλαγής είναι λάθος.
Η δήλωση υποστηρίζει ότι το κλίμα της Γης ποικίλλει, με ψυχρές και θερμές περιόδους, από τότε που υπάρχει ο πλανήτης και ότι «δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βιώνουμε μια περίοδο θέρμανσης».

Αποδεικνύεται ότι από το τέλος της Μικρής Εποχής των Παγετώνων, στα μέσα του 19ου αιώνα, η αύξηση της θερμοκρασίας της γης είναι πολύ χαμηλότερη από τις προβλέψεις της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με τους υπογράφοντες, η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν εντείνει τις ξηρασίες ή τις φυσικές καταστροφές. Δεν υπάρχει καμία στατιστική απόδειξη «ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη εντείνεται ή κάνει συχνότερους τυφώνες, πλημμύρες, ξηρασίες και άλλες φυσικές καταστροφές… Δεν υπάρχει κλιματική έκτακτη ανάγκη. »

Οι επιστήμονες ανέφεραν επίσης σε αυτό το έγγραφο ότι
«το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος».
Αντιθέτως, είναι ένα ευεργετικό αέριο για τη φύση και τη γεωργία.
Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα στοιχείο «απαραίτητο για όλη τη ζωή στη γη», τροφοδοτεί τα φυτά. Έτσι, αυτοί οι επιστήμονες είναι ενάντια σε πολιτικά μέτρα που στοχεύουν στη μείωση του ρυθμού CO2.

Στην Ιταλία, ο ομότιμος καθηγητής Antonino Zichichi, ο οποίος ανακάλυψε την πυρηνική αντιύλη, και υπέγραψε αυτή τη δήλωση οδήγησε πρόσφατα 48 τοπικούς καθηγητές, επιστήμονες να δηλώσουν ότι η ανθρώπινη ευθύνη για την κλιματική αλλαγή είναι «αδίκως υπερβολική και ότι οι καταστροφικές προβλέψεις δεν είναι ρεαλιστικές».

Ιστορικές Αναφορές για το Διοξείδιο του Άνθρακα.

Πάτα εδώ, για να διαβάσεις το άρθρο “Carbon Footprint Tracker.”

Την δυστοπική παρακολούθηση που ετοιμάζουν για το τέλος της ελευθερίας του ανθρώπου.

Πάτα εδώ, για να διαβάσεις όλο το σχέδιο για την Πράσινη Ενέργεια.

1
0

Αφήστε μια απάντηση