Η διαφορά του ανθρώπου, του μετανθρώπου και του υπανθρώπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μια αναφορά απ’ το πεδίο της μάχης της επιστήμης εναντίον του φασισμού/ναζισμού από τον ευυπόληπτο δικηγόρο κο

REINER FUELLMICH (δείτε το βίντεο).

Σχόλιο #DrV

Τα πράγματα είναι ως οφείλουν να είναι, υπερ του ανθρωπισμού και κατά του απανθρωπισμού χάριν των ενεργειών χιλιάδων ανθρώπων, σ’ όλον τον κόσμο που κρατάνε Θερμοπύλες και δεν αφήνουν μια ομάδα ψυχοπαθών κοινωνικόπαθών υπανθρώπων να προχωρήσουν με τα σχέδια τους. (Εννοείται δια των MKO και των μαριονετών τους σε διάφορα πόστα σε διάφορες χώρες).

Το λένε «μετανθρωπισμό» (metahumans) αλλά δεν είναι ειλικρινής ο όρος αυτός, διότι υπολείπεται της πνευματικότητας αυτό που πάνε να δημιουργήσουν, οπότε δεν πρόκειται για άνθρωπο σε μετεξέλιξη σε μετάνθρωπο αλλά για πτώση- ντεκαντανς- σε υπάνθρωπο και απάνθρωπο …

Ο ανω-θρώσκω (μετ.: κοιτώ ψηλά = άνθρωπος) έχει ως αιώνιο όραμα του την ανύψωση του (πνευματικά και νοητικά) και την θέωση του (ψυχικά και ηθικά).

Ο παγκόσμιος άνθρωπος, ως συνεχιστής του έργου των Ελλήνων, των επί χιλιετηρίδες εξερευνητών της τετραμέριας του Όντος – σώμα, πνεύμα, νους, ψυχή εξού και οι Επιστήμες ως εργαλεία δημιουργηθέντα εδώ στον Ευλογημένο, Ιερό και Φωτεινό βράχο του Αιγαίου – οφείλει να στοχεύει πλέον στην Ισορροπία με τη Φύση, την Αρμονική του ύπαρξη στον χώρο και την επέκταση του ως Ον σε άλλους πλανήτες και όχι να άγεται και να φέρεται από τα Πάθη και τους Εθισμούς του και λόγω αυτών ως υπάνθρωπος να κυβερνιέται από τους χειρότερους εξ ημών, τους απάνθρωπους !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΦΩΣ πάντα θα θεραπεύουν τους Υπάνθρωπους και θα νικούν τους Απάνθρωπους.

Η αναζήτησή της Πνευματικότητας θα φέρει στο προσκήνιο πραγματικούς μετανθρώπους αλλά με Ισορροπία αρμονική με τη Δημιουργία και μέγιστα Πνευματική γιατί αυτό μας διαφοροποιεί από τα ζώα, τα ρομπότ και τους ψυχοπαθείς νάρκισσους που ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους, όταν χαμηλώνει το ΦΩΣ και βαθαίνει το ΣΚΟΤΑΔΙ !

Από σήμερα να ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ !! και τους ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ γιατί δεν ξέρετε από πότε έχουν να νιώσουν μια ζεστή αγκαλιά !!

… και να κοιτάτε «ΨΗΛΑ» και «ΜΑΚΡΙΑ» κατά τη λογική του πνευματικού πατέρα της Δύσης, του Αριστοτέλη !

Το βίντεο θα το δείτε εδώ:

https://fb.watch/7rPoeO30Es/

ή

https://fb.watch/7rUfEPuFeI/

0
0

Αφήστε μια απάντηση